Binnenkort lanceer ik mijn communityApp

Jullie weten inmiddels wel dat ik nooit stil zit. Ik sleutel altijd aan mijn bedrijven, diensten en netwerk. Zo ook aan mijn dienstverlening binnen de website maikellatour.nl.

Binnenkort lanceer ik een App voor mijn ondernemers community. Het doel van de App is om de binding van mijn community nog sterker te maken en natuurlijk verder uit te bouwen. De lancering start op het iOS platform. (iPhone en iPad) Afhankelijk van het succes van de App zal hij in de toekomst op meerde platformen worden uitgerold. Binnenkort volgt er meer inhoudelijke informatie over de App. So stay tuned!

Heb je alvast een vraag of ben je super nieuwsgierig geworden? Reageer onder dit bericht en stel mij jouw vraag!

Gepubliceerd door Maikel Latour

Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. Wat leuk zo’n app.
  Het zal bijdragen, althans dat hoop ik, aan de grote organisatieveranderingen die gaande zijn. We staan aan de vooravond dat het tradiotionele bedrijforganigram er anders gaat uit zien. Vandaag las ik dat 60% van de studenten ondernemerschap een optie vinden. 25% al besloten heeft om te gaan ondernemen. 40% van deze groep is alvast begonnen.

  Dit betekent een enorme verandering in onze werkrelaties, in onze ondernemerscommunity. Een app kan helpen ons bjj elkaar te brengen.
  Ik ben benieuwd.. helaas ben ik niet uitgerust met Apple tools 🙂

 2. hoi Elma

  Ik denk dat Maikel vooral bedoelt dat het een app wordt voor ZIJN ondernemers community. Zoals hij het noemt: “zijn achterban”. Als ik goed kijk naar de afbeelding dan zie ik dat hij verschillende knoppen heeft waaronder de knop artikelen. Dus ik denk dat het vooral zijn community flink aan hem bind. Dit doet hij al heel goed. Maar een app van Maikel is denk ik een hele slimme zet.

  Ik mis nog wel eens een artikel van hem. En dat is zonde. Want ze zijn erg leerzaam en mis ze liever niet. Ook zie ik een VIP knop. Ben benieuwd wat daar achter schuil gaat???? Ben erg nieuwsgierig iig.

  In ieder geval hebben we straks Maikel dagelijks in onze broekzak. 🙂

  Een prettig idee!

  Marjan van Voets

  1. Ja, Marjan, ik snap dat de insteek van Maikel is App voor zijn achterban, maar zijn achterban is /wordt héél groot!!
   En door communicatie die nu plaats vindt tussen jou en mij worden wij ook weer verbonden en kunnen we leren van elkaar etc.

 3. Is het al bekend wanneer hij in de Apple store staat? Ben erg benieuwd naar de app. Lijkt mij handig om je op zak te hebben. ;))

  Mark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

*

Akkoord & doorgaan