Beginnen met vloggen (tips)

De afgelopen maanden heb ik mij veel beziggehouden met vloggen. In deze video geef ik je mijn tips voor als je wilt gaan beginnen met vloggen, en vertel over mijn ervaringen. Vind je de video nuttig? Like de video en abonneer je op mijn Youtube-kanaal.

Mis geen enkele video meer.

? ABONNEER HIER ➤ http://www.maikellatour.nl/video

Gepubliceerd door Maikel Latour

Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

*

Akkoord & doorgaan