Je maakt 3x kans op € 10.000,- startkapitaal!

Wist je dat ik in 2012 een boek heb geschreven? De titel luidt: Van ondernemer naar ondernemen. Ik geef in dit boek 80 adviezen om iedere onderneming tot een succes te maken.

Het zijn mijn ervaringen, tips, en adviezen gebundeld uit 12 jaar ondernemerschap. Nu is het zo dat ik aan dit boek een geweldige actie heb gekoppeld.

Ik verloot bij elke 5000 verkochte exemplaren 3x € 10.000,- startkapitaal onder de kopers van het boek, aan de hand van hun factuurnummer. Wil jij het boek ook bestellen? Dat kan op deze website. Uiteraard is het boek ook te bestellen bij Bol.com en Managementboek.nl.

Gepubliceerd door Maikel Latour

Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ik ga hem direkt bestellen! Ben heel erg benieuwd naar de ervaringen en adviezen. Vanaf vandaag, een vaste bezoeker van je blog. Keep up the good work!

    Groeten,
    Marvin Kleins

  2. Hoi Maikel. Heb je boek inmiddels gelezen. Veel leuke tips, kort en krachtig. Ben het niet met alles eens en dat mag gelukkig ook van jou :-)! Ik kan Maikel aanbevelen, vooral zijn oprechtheid spreekt mij aan. En doe ik ook mee voor het boek? Ik kreeg het bij de business-scan en raadt die zeker aan! Hartelijke groet, Marijke Timmerman, De Mailcoach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

*

Akkoord & doorgaan