Help jij mij om jou te helpen?

Iedere ondernemer behoort te sleutelen aan zijn of haar business. Het maakt niet uit in welke branche jij actief bent. Alle facetten van je bedrijf hebben zo nu en dan aandacht nodig om te onderzoeken wat de effecten en mogelijkheden hiervan zijn.

Ook ik sleutel aan mijn business. Ik heb een drietal dringende vragen die ik graag aan jou zou willen stellen. Als jij de moeite neemt om mijn vragen te beantwoorden, kan ik jou binnenkort nog beter van dienst zijn, kan ik nog gerichter schrijven en kan ik met meer gerichte antwoorden komen op jouw vragen.

Slechts 3 vragen

Vraag 1: Wat is het grootste probleem waar jij als ondernemer op dit moment tegenaan loopt?

Vraag 2: Wat denk jij nodig te hebben om dit probleem op te lossen?

Vraag 3: Als jij hier nu voor mij zat, welke drie meest dringende vragen zou jij mij willen stellen?


Voor wat hoort wat. Als jij mijn vragen in een reactie hieronder beantwoord, maak jij kans op een EEN-OP-EEN SESSIE met mij. In deze sessie ga ik je gericht helpen om jouw probleem op te lossen. Zie jij graag dat jouw probleem wordt opgelost?

 

Gepubliceerd door Maikel Latour

Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

 1. Vraag 1: Het grootste probleem voor mij is denk ik de focus vinden en de juiste klanten weten te benaderen en op de juiste manier ‘binnen te halen’.

  Vraag 2: Mijn 3 vragen aan jou zouden zijn:
  1. Hoe hou jij de juiste focus
  2. Ik heb nog zoveel ideeën, maar kan deze niet op de juiste manier uitwerken, wat is jouw advies hierin.
  3. Als jij mij was wat is dan het eerste wat je zou veranderen.

  Ik geloof dat ze dat wel waren 😉

 2. Allereerst: ik ben (nog) geen zakelijke ondernemer!
  Ik heb genoeg ideeën, die ook mijn interesse spiegelen (erg breed).

  1 +2 Hoe kom ik in contact met mensen die de mogelijkheden willen onderzoeken, de middelen hebben, en meer hebben (dan ik) met de zakelijke administratieve kant.

  3a. Welk netwerk bied in jou beleving de meeste mogelijkheden?
  3b. Hoe/waar kan ik zoeken of de ideeën die ik heb echt vernieuwend zijn (of dat iemand anders misschien al geprobeerd heeft om soortgelijk idee uit te voeren)?
  3c. Hoe bescherm ik mijn ideeën, zodanig dat ik er uiteindelijk ook wat aan over kan houden?

 3. Hoi Maikel,

  Een sessie met jou als ondernemerscoach, dat wil ik wel (weer)!

  1. Het voelt alsof ik op een ” crossroad” sta. Het is tijd om mijn bedrijf een stap professioneler te maken, maar ik weet niet zo goed waar te beginnen…
  2. Ik denk dat ik het nodig heb dat een deskundige op het gebied van ondernemen even met mij gaat zitten en samen met mij gaat kijken wat de vervolgstappen kunnen zijn om mijn bedrijf verder te laten groeien.
  3.
  – Hoe kom ik dichter bij mijn doel?
  – Hoe kan ik meer klanten werven?
  – Welke tools/stappen heb ik daarvoor nodig?

 4. Hoi Maikel

  1. Mijn grootste uitdaging is het binnenhalen van meer klanten. Hoe vind ik ze en waar.

  2. Ik denk dat ik hier begeleiding in nodig heb. Iemand met ervaring zoals jij die mij kan vertellen hoe en waar ik mijn klanten vind.

  3. Eigenlijk de bovenstaande vragen? :-)))

  Groetjes Joost.

 5. Beste maikel,

  Je artikelen zijn altijd handig en stof om over na te denken dus nu wil ik je eens behulpzaam zijn door je 3 vragen te beantwoorden:
  1. Hoe kan ik nog meer omzet genereren en van mijn website een marketingmachine makenen geen uithangbord met een omschrijving van mijn diensten.
  2.een goede omzetspecialist die samen met mij meer focus kan leggen en me ondersteunt bij het maken van mij omzet/marketingmachine.
  3.hoe kan ik meer omzet genereren? Hoe krijg ik meer omzet via mijn website en tot slot (omdat het maar drie vragen mogen zijn. Ik heb er uiteraard meer) hoe leer ik om mijn diensten niet beschrijvend te omschrijven maar probleem oplossend.

 6. And the winner is: tatatatatatatata: Syreetha!

  Van harte gefeliciteerd Syreetha en op naar succes!

  Neem je even contact met me op?

  PS: Voor alle andere deelnemers hier en op de maillijst- er loopt op dit moment weer een nieuwe actie. Zorg dat je meedoet zodat ook jij binnenkort een keer bij mij aan tafel kunt zitten.

  Groeten,
  Maikel Latour

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

*

Akkoord & doorgaan