Instagram automatiseren

Je weet inmiddels wel dat ik een voorstander ben van het zoveel mogelijk te automatiseren van je marketing. Hier valt socialmedia natuurlijk ook onder.

Natuurlijk heb ik het hier niet over de coversaties die je met je doelgroep online voert zoals discussies, het beantwoorden van hulpvragen, enzovoorts.

Instagram is voor mij net als Facebook, LinkedIn en Twitter, een socialmedia kanaal waar ik mijn doelgroep bedien. Instagram is bij mij altijd een ondergeschoven kindje geweest. Ik vond het tijd om dat te gaan veranderen.

latergram Deze week ben ik begonnen met het testen van de online tool ‘Latergram.me’.

Met deze tool wordt het mogelijk om je Instagram posts net als op je Facebook pagina, volledig in te plannen. Voor mij een geweldige uitkomst. Het inplannen is namelijk wat ik op Facebook ook oneindig veel doe.

Automatisch posten op de momenten dat je doelgroep het meest online is. Geweldig!

Het systeem werkt volledig via je browser en een account is gratis. Wil je meer, dan ga je betalen. Klik hier om een gratis account aan te maken.

Ik ben benieuwd. Gebruik jij Instagram binnen je marketing? Of vind jij het ook het zoveelste socialmedia kanaal. Of denk jij dat je jouw doelgroep er niet vindt? Reageer hieronder.

Gepubliceerd door Maikel Latour

Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.