[VIDEO] Waar kies jij voor?

Help jij mij bij het kiezen van de kleur achtergrond in mijn nieuwe video’s? Ga jij voor de kleur wit omdat dit rustiger voor het oog is?

Of kies je voor grijs of blauw omdat ik een wit hemd draag?

Of is blauw iets te hard voor de ogen?

Ik ben benieuwd naar jouw mening. Laat hieronder een reactie achter en geef je mening.

Welke kleuren moet ik volgens jou in mijn nieuwe video’s gaan gebruiken? Reageer alsjeblieft hieronder.

Gepubliceerd door Maikel Latour

Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. Hallo Maikel, ik wil eigenlijk met een andere vraag beginnen. Waarom draag je een wit overhemd? Daar heb je vast een goede reden voor, gezien het feit dat je alleen een vraag stelt over de achtergrond.
  Persoonlijk zou ik (coach voor de Binnen en Buitenkant) namelijk beginnen met een gekleurd overhemd.

 2. Hoi Maikel,

  Mijn advies is om voor “wit” te gaan. Past het beste bij je website en komt lekker rustig over (niet schreeuwerig zoals blauw).

  Succes met de video’s.

  Groetjes,
  Videomarketing Specialist Theo de Kleijn

 3. Dag Maikel.

  Als je nou eens voor een greenscreen gaat staan. Dan kun je afwisselen met je kleuren. Afhankelijk van je verhaal, van het seizoen, van je shirt kun je steeds een andere kant op.

  En ben je de egale kleur beu, dan hang je er een passende foto of video achter.

  Goed dat jij je realiseert dat de achtergrond van een video of foto meedoet in de beeldvorming. Ga ik binnenkort over vloggen.

  Blogs en vlogs vind je op
  http://www.quotesquestions.nl/blog-vlog

 4. Hoi Maikel,
  Dit zijn altijd leuke discussies. Een wit shirt is onderdeel van jouw ‘brand identity’ zeg je. Maar ik denk dat overige stijlelementen daar ook een onderdeel van zijn. Dus ook de achtergrond. Je kunt prima kiezen voor een witte achtergrond, maar plaats bijvoorbeeld je naam of logo op de voor- of achtergrond. Wellicht kun je bepaalde illustratie en afbeeldingen gebruiken die je verhaal ondersteunen. Ook bewegende achtergronden kunnen een fraaie sfeer maken. Opnames maken met een ‘green screen’ is dus inderdaad geen gekke suggestie. Het biedt veel flexibiliteit.

  Succes! Alex

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

*

Akkoord & doorgaan