Knallende dagen!

Graag bedank ik mijn Facebook vrienden, fans, Twitter-volgers en natuurlijk mijn cliënten.

Iedereen hartelijk dank voor alle reacties, tweets, vragen en input op mijn sociale kanalen en website. Maar natuurlijk dank ik jullie ook voor het in mij gestelde vertrouwen in het het afgelopen jaar.

Ik wens iedereen geweldige feestdagen en een inspiratievol, ondernemend en vooral gezond 2014. Ik zie jullie heel graag op 1 januari weer terug op www.maikellatour.nl.

Volgend jaar ga ik weer samen met jullie, op naar succes!

Gepubliceerd door Maikel Latour

Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

*

Akkoord & doorgaan