Marketingadvies

Verbeter je resultaten.

Waarom een marketing adviesgesprek? Elke ondernemer wil alles uit zijn of haar onderneming halen, maar beschikt vaak niet over de nodige kennis om dat te doen. Loop je vast met je marketing? Lukt het je niet om méér uit je bedrijf te halen dan je op dit moment doet?

  • Weet jij dondersgoed wie jouw ideale klant is, maar weet je deze niet te bereiken?
  • Of ben je al een tijd lekker bezig met je bedrijf en wil je nu echt doorgroeien?
  • Misschien is het zelfs nog niet gelukt om je eerste klant binnen te halen?

Dan kan jij gegarandeerd een marketing adviesgesprek gebruiken.

Een succesvolle inzet van (online) marketing begint met een doordachte marketingstrategie en vormt de basis voor alle marketingactiviteiten.

In een één-op-één sessie geef ik jou een praktische boost om meer resultaat uit je bedrijf te halen. Ik help je bij het vinden van je doelgroep, deze te begrijpen én aan te spreken.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je eenmaal terug op kantoor precies weet waar de fout zit, maar ook meteen weet hoe je het kunt oplossen?

Laten we samen jouw bedrijf onder handen nemen. Boek vandaag nog een marketing adviesgesprek. Ik heb in mijn agenda slechts ruimte voor max 3 sessies per maand. Wees er snel bij om een plek bij mij aan tafel te kunnen bemachtigen. Normaal betaal je voor een gesprek met mij 789,- euro.

Deze maand slechts
597,- euro

Claim je plek aan tafel »

100% privacy garantie!