Mijn communityApp is nu een feit

Zoals eerder aangekondigd hebben wij de afgelopen maanden samen met Wesley van het bedrijf Opolo Webdesign uit Eindhoven, hard gewerkt aan een mobiele App speciaal voor mijn ondernemers community. Het doel van de App is om de lijnen met mijn sterk groeiende achterban nog korter te maken.

Op ieder moment van de dag, waar je ook bent, heb je in één oogopslag de beschikking over mijn meest recente artikelen. Alle kennis die ik wekelijks deel met mijn community, zit voortaan ook in je broekzak. Oke, voor de dames in hun handtas. 😉

De voornaamste mobiele functionaliteiten van de app:

 • Je hebt een probleem en wilt deze gratis aan mij voorleggen? Dat kan!
 • De meest recente artikelen altijd paraat in je broekzak;
 • Je leest mijn huidige en toekomstige e-Books volledig gratis vanuit de app;
 • Inspiratie video’s van derden bekijken;
 • Je krijgt een push-melding op je device zodra er een nieuw artikel is geplaatst.


 • Klik op de afbeelding om te downloaden.


  De app is TIJDELIJK GRATIS te downloaden!
  (na deze periode € 2,99)

  Wacht dus niet met downloaden!


  Afhankelijk van het succes van de CommunityApp, zal deze in de toekomst op meerdere platformen worden uitgerold. Jullie bepalen het succes van de App. Dus deel dit bericht alsjeblieft met anderen en vertel zoveel mogelijk collega-ondernemers over het bestaan van de app.

  Ik ben je super dankbaar als jij na het downloaden van de app, jouw mening en ervaring in een review met sterren (★★★★★) wilt delen in de App Store.

  Dankjewel!

  Gepubliceerd door Maikel Latour

  Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.

  Doe mee met de conversatie

  1 reactie

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  * Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

  *

  Akkoord & doorgaan