Officiële weblog

Sinds 2000 is ondernemerschap mijn vakgebied. Ik begon op jonge leeftijd met mijn eerste bedrijf. Ik was op dat moment 19 jaar en zag een bloeiende internet-markt. Uiteraard… zo eigenwijs als ik was, stelde ik mijn eigen doelen om hiervan een graantje mee te pikken op basis van mijn eigen visie.

Nu 12 jaar later en 7 succesvolle maar ook minder succesvolle ondernemingen in verschillende disciplines verder, heb ik een hoop kennis en ervaring in huis om andere ondernemers te helpen, te ondersteunen, en te sturen naar meer succes met hun onderneming.

Hoe meer ik lees over ondernemerschap en hoe meer ik in contact kom met verschillende ondernemers in Nederland, hoe meer ik me verwonder over het gebrek aan kennis en creativiteit bij deze ondernemers. Na het schrijven van mijn boek: Van ondernemer naar ondernemen, kwam ik tot de conclusie dat veel van mijn kennis en ervaring kan worden gebruikt ter ondersteuning van de ondernemers in het algemeen.

Het doel van mijn weblog
Het doel is om ondernemers kennis te laten maken met mijn ervaring, expertise, kennis, en visie op ondernemerschap. Ook doe ik een poging om de creativiteit in het brein van de ondernemer aan te slingeren. Dit doe ik door korte en bondige adviezen te geven die snel zijn te implementeren in iedere onderneming. Uiteraard stel ik jou als lezer van mijn weblog, in de gelegenheid om te reageren op mijn artikelen.

Ook ‘ik’ leer nog iedere dag van de mensen in mijn netwerk, mijn medewerkers, maar ook van de input en feedback van jullie! Schroom dus niet om een bericht achter te laten. Of je het nu eens bent of oneens, deel het!

Gepubliceerd door Maikel Latour

Ik leer ondernemers in Nederland, België, maar straks ook op de planeet Mars, slimme (online) marketing strategieën. Mijn trainingen maken online marketing voor iedere ondernemer begrijpbaar en eenvoudig (zelf) toepasbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

*

Akkoord & doorgaan