Ondernemerscoach voor mkb en start-ups

Wil je weten waar de kansen voor jouw bedrijf liggen?

Je stopt veel tijd en energie in je onderneming. Elke dag zoek je nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bent constant op zoek naar nieuwe klanten. Maar ondernemen is niet altijd even eenvoudig. Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Overleggen met een medeondernemer. Of spreken met een ervaren coach die het allemaal al eens heeft gezien. Ik ben ondernemerscoach Maikel Latour en ik help je graag.

Ik help je als ondernemerscoach vanuit pure praktijkervaring. Sinds 2000 heb ik acht bedrijven opgericht: Secure Internet Services, DSG Beveiliging V.O.F., Latour Groep B.V., Curant Plus B.V., LatourICT, Nexd Media en Latour Bewaking B.V. Dankzij deze uiteenlopende bedrijven in verschillende markten weet ik waarover ik praat. Ik heb veel geleerd van mijn successen en tegenvallers. Als ondernemerscoach gebruik ik nu al die ervaringen om medeondernemers te helpen. Ik vergeet het bijna te vertellen. Ik zit op dit moment middenin een startup van bedrijf nr. 9. 😉

Ondernemerscoach op maat

Elke onderneming is anders. Daarom pas ik me als ondernemerscoach aan jouw situatie aan. We kijken eerst waar je onderneming nu staat. Vervolgens stellen we heldere doelen en kijken naar de kansen in de markt. Ik kijk met een frisse blik naar je bedrijf en geef je heldere handvatten en nieuwe invalshoeken. Daar kun je direct mee aan de slag.

Als ondernemerscoach help ik jou:

Nieuwe klanten te vinden;

Je bedrijf effectiever in te richten;

Je website voor je te laten verkopen;

Omzet te halen uit bijvoorbeeld Social Media;

Zonder koude acquisitie toch nieuwe klanten binnen te halen.

Meer omzet, meer groei, meer vrije tijd dankzij een ondernemerscoach

Door mijn persoonlijke aanpak en praktijkgerichte adviezen krijg je meer omzet en groeit je bedrijf sneller dan ooit tevoren. Bovendien help ik je bekende valkuilen te omzeilen en leer je, je aandacht te focussen op wat echt nodig is om jouw onderneming vooruit te helpen Daardoor gebruik je, je tijd efficiënter en krijg je meer vrije tijd.


“Ik had eerder een ondernemerscoach moeten zoeken. Mijn bedrijf verdiende in de tweede maand na de veranderingen al de investering terug, de omzet groeide met 72%, en hebben twee extra medewerkers aan moeten nemen!” Marvin Goes

Stijgende omzet dankzij een ondernemerscoach

Ik help je meer omzet te halen.

Ik help je nieuwe klanten te vinden.

Ik help je ontdekken waar de kansen liggen voor jouw onderneming.

Ik zorg dat je meer tijd overhoudt.

Ik help jou, je website zo in te zetten dat deze je sales over kan nemen. Geen acquisitie meer!

Wil je meer weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Richtlijnen voor gegevensbescherming en privacybeleid

*

Akkoord & doorgaan