Testimonials

Ik heb de laatste jaren heel veel ondernemers mogen helpen met het uitbouwen van hun business. Hieronder een kleine greep uit de klantervaringen die ik onder andere verzamelde via LinkedIn, e-mail en Springest.

“Iedere cent waard.” ★★★★★
Ik heb de cursus gevolgd, en eerlijk is eerlijk: het overtrof mijn verwachtingen. Wat een diepgang, zeg. Deze cursus ademt één en al praktijkervaring uit. Maikel is een rasondernemer, en dat merk je aan zijn lesstof: hij verkoopt je geen gebakken lucht, maar laat je je tanden zetten in smaakvolle tips die je direct kunt toepassen en, nog belangrijker, direct resultaat opleveren. Iedere cent waard – als je het mij vraagt.
― Roy Ishak, freelance copywriter, content marketeer en SEO-specialist (beoordeling: 10)
“Inhoudelijk zeer sterk.” ★★★★★
Inhoudelijk zeer sterk. Naast tips worden ook praktische voorbeelden gegeven. Bij vragen was Maikel altijd bereikbaar en bereid uitgebreid antwoord te geven op mijn vraag. De cursus geeft tevens duidelijk, toepasbare adviezen die ik kan gebruiken voor mijn bedrijf.
― Amir Grabic, graphic designer (beoordeling: 10)
“Eenvoudig toepasbaar.” ★★★★★
Maikel Latour weet marketing begrijpbaar en eenvoudig toepasbaar te maken voor de kleine ondernemer die op zoek is naar resultaat.
― Patrick Petersen, docent, online marketeer, bestseller auteur, TV host en ondernemer. (beoordeling: 10)
“Duidelijk en helder.” ★★★★★
De cursus is duidelijk en helder. Maikel legt het begrijpelijk uit. Ook voor beginners. Waar het voor staat, wat je wel en niet moet doen, en waarom. Ik beoordeel de cursus met een 10!
― Elvin Muller, marketeer (beoordeling: 10)
“Dingen waar je echt wat mee kunt” ★★★★★
Nadat je de training van Maikel hebt gevolgd is het alsof je midden in de nacht wakker bent geschud en iemand je koud water in je gezicht gegooid heeft om klaarwakker te schrikken en beseffen hoe belangrijk het is om met marketing bezig te zijn. Tijd om te slapen is voorbij. Zoals je misschien al van hem weet leer je super veel toepasbare details. Niet zomaar wat weetjes maar dingen waar je echt wat mee kunt. En wat ik erg leuk vind is dat je zo nu en dan jezelf helemaal slap lacht en de mensen om je heen denken dat je misschien een katten video op facebook aan het kijken bent maar zo leuk is het dus om deze training te volgen. Met plezier door heen gegaan waardoor er ook veel is blijven hangen. Dikke vette aanrader met een grote A. ― Willem-Paul Koenen (DoTerra Inc), ondernemer, trainer en kunstenaar (beoordeling: 9.6)

Claudia Heijdel – Ondernemer


“Wat mij zo aanspreekt aan Maikel is dat hij zaken en passie weet te verenigen. Zowel leuk werk creëren vanuit het hart, als realistisch zijn om het bestaansrecht van je onderneming te waarborgen. Hij spoort je aan om je droom in de praktijk te brengen en geeft daarbij de ondersteuning die bij je past. Dus als je serieus stappen durft te zetten om van je droom werkelijkheid te maken, dan ben je bij hem aan het juiste adres. Het is zeker je investering waard, vooral door de persoonlijke aandacht die hij voor je heeft en het precies begrijpt wat het is om je eigen bedrijf op te zetten, te runnen, bij te sturen en/of te veranderen. Heerlijk, iemand die zegt waar het op staat. Dank Maikel!”

Evelien Bruins – Ondernemer


“Ik ben net begonnen als zelfstandig ondernemer, en ik heb afgelopen week mijn eerste gesprek met Maikel gehad. Ik vond het heel waardevol, Maikel denkt uitstekend mee en ik vind het prettig om zo’n ervaren ondernemer als coach te hebben. Ik kijk ernaar uit om verder met Maikel te werken!”

Michael de Vries – Ondernemer

“Maikel Latour heeft mij veel waardevolle tips gegeven op basis van zijn open source systeem die hij hanteert. Alles gaat tegenwoordig om kennis delen en dat doet hij op een kwalitatief hoog niveau met unieke tips. Veel van zijn tips heb ik dan ook toegepast bij Splendeur! Limousines en ik zal hem in de toekomst zeker inschakelen om nog gerichter naar onze bedrijfsvoering te kijken!”

“Marketing was voor mij nooit vanzelfsprekend. Hoe kon ik zo dom zijn? Door deze training van Maikel Latour heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan en ben ik onwijs enthousiast om met marketing de relatie met mijn (potentiële) klanten te verbeteren en mijn business naar een hoger plan te tillen. Een ware game-changer en een aanrader voor iedere ondernemer.” – Ilja Spaan

Melanie Lo – Ondernemer

“Maikel is iemand die goed met je mee kan denken. Hij kan goed luisteren en geeft geen standaard antwoorden. Ik heb hele handson tips gekregen van Maikel waar ik weer een beetje mee verder kan.”

Marion Evers – Ondernemer

“Maikel heeft mij super tips gegeven om aandacht voor mijn profiel op linkedIn te krijgen. Ik probeer ook zijn tips toe te passen op mijn website.”

Sayna de Voogd – Ondernemer

“Maikel heeft heelveel toewijding voor zijn klanten. Hij geeft goede tips op basis van zijn eigen ervaringen. Maikel is erg goed in het constateren en vastleggen van knelpunten en hier doelgericht op te coachen. Zijn doelgerichte aanpak spreekt mij erg aan. Ik zou elke ondernemer adviseren om in gesprek te gaan met Maikel, om zo alle doelstellingen te behalen én meer!”

Inge Maathoven – Ondernemer

“Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet om Maikel in te schakelen. Het is echt een aanrader voor iedere ondernemer die zijn of haar bedrijf wil laten groeien. Ons bedrijf groeiende de laatste maanden sterk in omzet (c.a. 35% en dat vind ik heel veel als je kijkt in welke tijd we nu zitten) dankzij de helpende hand van Maikel. Volgende week voer ik een aantal sollicitatie gesprekken.”

Raymond Peddemors – Ondernemer

“Ik ben bij Maikel uitgekomen toen ik voor mijn start-up op zoek was naar een goede adviseur, een sparringpartner met ruime ervaring als ondernemer, om het business model voor CombiOrder.com tegen het licht te houden. Maikel is een veelzijdig persoon en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Naast zijn praktische adviezen vanuit zijn jarenlange ervaring als ondernemer en zijn kennis op gebied van social media, weet hij ook instinctief door te dringen tot de kern van de zaak. Een aanrader voor ondernemers die meer uit hun bedrijf en hun zelf willen halen. Maikel bedankt!

Willem Paul Koenen – Ondernemer

“Maikel is heel duidelijk. Zoals hij zelf zegt draait het erbij hem om dat de klant tevreden is. Daarom is hij altijd bereikbaar en totaal “on top” met alles wat je van hem vraagt. Directe hulp en service is absoluut zijn selling point waarin hij zeer zeker in uitblinkt.”

“3 weken na het afronden zien we al een omzetstijging van 37% ten opzichte van vorige maand.” – Judith Hek
“Klanten melden zich nu zelf aan. Na 2 dagen zagen we al een groei in klanten en e-mailadressen.” – Jolene Evers
“We gaan opschalen deze week. Omzetgroei van maar liefst 71% in 3 maanden tijd…!” – Bram van der Maas

Gratis Materiaal