Adverteren

Wil jij jouw online marketingkennis delen met een groot publiek en tegelijkertijd jouw eigen branding en vindbaarheid verbeteren? Dat kan! Op deze website is het mogelijk om gastblog te plaatsen.

We maken een aantal simpele afspraken. Dit zijn de vereisten voor het plaatsen van een gastblog:

  • Het artikel moet volledig online marketing gerelateerd zijn.
  • Het artikel moet minimaal 500 woorden bevatten.
  • Het artikel moet worden aangeleverd inclusief meta-omschrijving.
  • Het artikel moet worden aangeleverd inclusief een rechtenvrije afbeelding.
  • Het artikel mag 2 do-follow externe links bevatten naar je eigen websites of die van je klant of opdrachtgever.

Waarom zou je een gastblog willen plaatsen?

Wellicht ten overvloede: maar het is goed om nog eens de voordelen van een gastblog te benoemen.

Allereerst biedt het plaatsen van een artikel op onze website de mogelijkheid om jouw expertise te tonen aan een groot publiek. Daarnaast kunnen de links in jouw artikel waarde overbrengen in Google en jou helpen om hoger te ranken. Het plaatsen van een artikel op onze website is dus niet alleen goed voor jouw branding, maar ook voor jouw vindbaarheid.

Dus ben jij een specialist en wil jij jouw kennis delen met anderen en tegelijkertijd werken aan jouw eigen branding en vindbaarheid? Plaats dan een gastblog op onze website en bereik een groot publiek!

We zorgen ervoor dat jouw gastblog op een prominente plek op onze website wordt geplaatst, zodat hij gemakkelijk te vinden is voor onze lezers. Bovendien zorgen we ervoor dat jouw gastblog wordt gedeeld op onze sociale media kanalen, zodat hij nog meer zichtbaarheid krijgt.