Boeken voor ondernemers

Boeken voor ondernemers

 
Ben jij opzoek naar boeken voor ondernemers? Mijn ondernemersleven is één groot boek. Een ondernemersboek an sich. Ik geef mijn beste tips en inzichten uit de afgelopen 20 jaar als ondernemer.

Onderstaande boeken zijn reeds te koop bij Bol.com en Managementboek.nl. Op dit moment werk ik aan nog twee boeken. Meld je aan op mijn mailinglijst en je krijgt vanzelf een update zodra deze twee boeken uit zijn.
 


Winstgevende E-mailmarketing

winstgevende emailmarketing
E-mail is de perfecte motor voor het genereren van inkomsten. Het werkt het beste als je publiek je vertrouwt. In dit boek krijg je de strategieën, technieken en sjablonen om hoog converterende, zeer boeiende e-mails te plannen, schrijven en optimaliseren.

Wat ga je nog meer leren?

  • hoe je omzet haalt uit je mailinglijst.
  • hoe je in sneltrein vaart e-mailadressen verzamelt.
  • hoe je het vertrouwen opbouwt en je subscribers van je laat kopen.
  • Direct bestellen »

Van Ondernemer naar Ondernemen

van ondernemer naar ondernemen
Mijn eerste onderneming startte ik toen ik 19 was en verkocht ik om de volgende stap te zetten. In totaal richtte ik 8 bedrijven op. Leer de onorthodoxe marketingstrategieën die ik gebruikte om mijn 8 bedrijven succesvol maken.

Wat ga je nog meer leren?

  • hoe je een klant vindt die graag van je koopt.
  • hoe je jezelf positioneert in een overvolle markt.
  • de valkuilen van geen focus en verdeelde aandacht.
  • Direct bestellen »