Flexibel ondernemen

Wees flexibel, wees creatief. Met ons bedrijf DSG Beveiliging richtte wij ons sinds de start in 2005 op de behoefte binnen het bedrijfsleven naar maatwerkbeveiliging. Alle ondernemingen die een beveiligingsdienst nodig hadden, probeerden wij te bedienen door het leveren van afgepaste beveiligingsmaatregelen die de continuïteit en bedrijfsvoering bij de klant, niet of nauwelijks beïnvloeden.

Jaren later

Enkele jaren later bood zich een kans aan om een jeugdzorginstelling te bedienen door het inzetten van medewerkers met kennis van veiligheid en bedrijfshulpverlening. Helaas was het onmogelijk om met het cao van de beveiligingsbranche in de ene hand, en de vraag van de klant in de andere hand, deze klant te voorzien in zijn behoefte.

Ik nam een week de tijd om het probleem te analyseren en vond wat ik zocht. Nog diezelfde week startte we ons derde bedrijf Curant Plus B.V.. Ditmaal geen beveiligingsbedrijf, geen beveiliging cao, en veel ruimte voor nog meer creativiteit.

Inmiddels bijna 5 jaar later bedienen we de Nederlandse jeugdzorgsector met medewerkers die licht pedagogische handelingen verrichten en bijstand verlenen op de afdelingen van diverse jeugdzorginstellingen. Blijf dus altijd creatief, blijf flexibel ondernemen. Grijp kansen met beiden handen aan, het kan je altijd iets moois brengen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>