Inspirerende Quotes

Ik heb vanmiddag een aantal inspirerende quotes verzameld. Ik ga deze quotes verdelen in een aantal posts. Veel leesplezier en doe er je voordeel mee!


“De belangrijkste problemen kunnen niet worden opgelost binnen hetzelfde kader waarin ze gecreëerd zijn.” (Albert Einstein)


“De enige plaats waar succes voor werk komt, is het woordenboek.” (Vidal Sassoon)


“Begin met goede mensen, stel de regels vast, communiceer met je personeel, motiveer hen en beloon hen. Als je al die dingen goed doet, kan het niet fout gaan.” (Onbekend)


“De grootste fout die een baas kan maken, is niet te zeggen: ‘Goed gedaan’.” (Onbekend)


“De klant is koning, mits deze zich koninklijk gedraagt.” (W.J. Gerritse)


“Onderneem daar waar je droom of passie ligt. Alleen dit geeft energie en houd je oneindig vol.” (Maikel Latour)


“De kwaliteit van het leven van mensen is direct gerelateerd aan hun betrokkenheid met uitmuntendheid, op welk gebied dit ook is.” (Vincent T. Lombardi)


“De man die beslist, en zich wel eens vergist, brengt vaak meer geld in de kist, dan de perfectionist, die de aansluiting mist.” (J.W. Kolleman)


“De meeste mensen zijn niet van plan te falen; ze falen er alleen in een plan te maken.” (John L. Beckley)


“Het is niet erg als je iets niet kunt. Je kunt het altijd nog leren.” (Maikel Latour)


“Doe alleen maar zaken met mensen van wie je weet dat hun woord evenveel waard is als een geschreven contract. Maak niettemin altijd een contract.” (Gary Knight)


“Een bedrijfsleider moet zijn autoriteit ontlenen aan zijn competentie, niet aan het feit dat hij toevallig de baas is.” (J. De Clerck)


“Iedere onderneming heeft de potentie om succesvol te worden. Je moet alleen de knoppen weten te vinden om de succesgenerator in te schakelen.” (Maikel Latour)


“Een deskundige is iemand die er op het laatste ogenblik wordt bijgehaald om een deel van de schuld te krijgen.” (Sam Ewing)


0 thoughts on “Inspirerende Quotes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>