Vertel mij eens

Iedere ondernemer heeft te maken met problemen of beter gezegd, kent zijn of haar uitdagingen. Vertel mij eens wat jouw grootse uitdaging is bij het ondernemen. Waar loop jij tegenaan of welke problemen voorzie jij dit jaar voor jouw bedrijf. Meer omzet? Meer klanten binnenhalen? Het creëren van ambassadeurs? Deel het en laten we van elkaar leren.

Ik beloon de eerste 5 reacties met een gratis exemplaar van mijn bestseller ‘Van ondernemer naar ondernemen‘. Durf jij te reageren?

ondernemerscoach maikel latour

(alleen portokosten)


 
 
 
 

0 thoughts on “Vertel mij eens

 • Dag Maikel Latour,

  Mijn grootste uitdaging voor dit jaar is WEDEROM het binnenhalen van meer omzet. Toen ik 2 jaar geleden begon met ondernemen wist ik niet dat het krijgen of binnenhalen van klanten zo moeilijk zou zijn. Ik kan jou bestseller dan ook meer dan goed gebruiken. :-))

  Judith

 • Mijn grootste uitdaging wordt het kiezen van de ideale klant. En daarop te focussen. Ik houd me nu met heel veel dingen bezig. Leuk maar niet altijd efficiënt en duidelijk. Ben enorm benieuwd naar jouw tips.

 • Mijn uitdaging voor 2014 is het omzetten van onze gratis dienstverlening aan studenten in een betaalde dienst. We probeerde dit eerder in 2012, maar dat verliep niet als gehoopt. Er zijn vele concurrenten op onze markt. Onze productportefeuille dient verder te worden uitgebreid om deze stap te zetten. Dat kost erg veel (schaarse) tijd.

  • Dag Roel,

   Bedankt voor je reactie. Zonder wrijving geen glans. En zonder bestemming geen weg.

   Heel veel succes. Je hebt een mooie uitdaging. Stay commited en het gaat jullie lukken!

   Groeten,
   Maikel Latour

 • Mijn uitdaging is erachter komen wie mijn droomklant is en hierop te focussen. Hierdoor zal ik nog meer uit mijn comfortzone stappen. Ik weet als ik in mijn comfortzone blijf, ik niet veel verder kom als uitbreiding van mijn lessen en ik weet nu niet of ik dit wil.

 • Mijn uitdaging is niet zozeer om prospects (dus mogelijke klanten) te vinden en een gesprek met ze te plannen, maar om ze te laten inzien dat ze echt beter af zijn met de hulp die ik aanbied. Maar, in tegenstelling tot de ondernemers die jij coacht, blijven ze op het hek zitten. Het is blijkbaar heel moeilijk om uit de comfort zone te stappen, ondanks dat die comfort zone verliesgevend is…

  • Dag Erwin,

   Bedankt voor jouw reactie. Het is inderdaad de vijand van de meeste ondernemers. Althans, in ieder geval de ondernemers die niet hun ‘eigen’ successen behalen. De comfort zone brengt je nooit verder. Je zult niet erg veel nieuwe klanten vinden, je zult jezelf niet ontwikkelen en ga zo maar door.

   Comfort zone is een gevaar voor ieder ondernemer. Scherp zijn houdt daar vaak op.

   Groeten,
   Maikel Latour

 • Behoor jij tot een van de eerst vijf mensen die hebben gereageerd op mijn vraag? Dan heb jij recht op een exemplaar van mijn boek: Van ondernemer naar ondernemen dat ik in 2012 heb uitgegeven. Wil jij hem ontvangen? Stuur mij even een mail.

  Groeten,
  Maikel Latour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>