Cursus Online Marketing

Inclusief gratis e-mail verkoopscripts!

Jij wilt online marketing leren. Omdat je meer klanten wilt. Maar: het moet niet te veel moeite kosten. Jij wilt je immers vooral bezighouden met het leveren van je product of dienst.

cursus online marketing

Deze cursus online marketing is precies wat je zoekt: je werkt stap-voor-stap aan je eigen, geautomatiseerde onlinemarketing-strategie. Eén keer goed inrichten, en de klanten komen vanzelf. Dat is een belofte.

Zo ga jij meer geld verdienen met wat je het liefste doet (je core business, de reden waarom je ondernemer werd!). Dankzij deze cursus online marketing, zonder dat je daar al je tijd aan kwijt bent.

Even voorstellen: onlinemarketing-specialist(?!)

online marketing specialist

Ben ik onlinemarketing-specialist? Ik zie mezelf in de eerste plaats als ondernemer, entrepreneur:

Maikel Latour, aangenaam. Sinds m’n 8e richtte ik 8 bedrijven op. Niet ‘zomaar’. Dat ging met veel vallen en opstaan. Soms ging ik zelfs keihard op m’n bek.

Vooral van (online) marketing wist ik niets. Maar nu? Nu weet ik precies wat wel en niet werkt. En daar ga jij van profiteren.


Cursus online marketing op basis van bewezen strategieën

Deze Cursus Online Marketing heb ik 100% opgebouwd uit mijn 21 jaar ervaring als ondernemer, binnen mijn 9 bedrijven. Ik deel mijn beste strategieën. En laat je zien hoe je die eenvoudig op je eigen bedrijf toepast.

Géén ingewikkelde theoretische praatjes. Direct toepasbare instructies. Die tot direct resultaat leiden. Voorzien van talloze eigen praktijkvoorbeelden.

Mijn ervaringsdeskundigheid en de resultaatgerichte leerstof: dat is de grote kracht van deze cursus online marketing.

Cursus bestellen »

Cursusprogramma: wat heb ik voor jou in petto?

Wanneer je straks de cursus online marketing bestelt, kun je direct aan de slag. Je krijgt instant toegang tot het gehele online cursusprogramma (in pdf-formaat). Je doorloopt dit op je eigen tempo.

In totaal ben je ongeveer 30 uur zoet. Maar vrees niet; saai wordt het geen moment. Het materiaal is doorspekt met effectieve marketingstrategieën die direct resultaat opleveren. Én humor.

Dus houd je van snel resultaat én (slechte) grappen? Dan gaan we samen een hele leuke tijd tegemoet. XD

Cursusinhoud: stappenplan naar een complete strategie

Ok, ok, je wilt nu weleens weten wat je dan – concreet – gaat leren. Alles behandelen zou een beetje te ver gaan. Maar dit zijn enkele belangrijke onderdelen:

 • Een onontkoombare marketingfunnel maken
  Een goede funnel is als een fuik: potentiële klanten zwemmen erin, maar komen er nóóit meer uit. 😉 Ik leg uit hoe je meerdere contactmomenten creëert, die leiden tot verkoop.

 • Meetbare doelstellingen formuleren
  Pas wanneer je kan meten, weet je of je strategie werkt. Ik leg ook uit hoe je eenvoudig rapporten genereert. En op basis daarvan (bij)stuurt.

 • Geautomatiseerde campagnes opzetten
  Eenmalig je strategie inrichten. En vervolgens een doorlopende campagne voeren die automatisch leads en klanten levert. Ik toon je hoe.

 • Verschillende onlinemarketing-kanalen effectief inzetten
  Social media, SEO, e-mail en je website/webshop. Dat zijn de kanalen die je strategie doen slagen, mits op de juiste wijze ingericht. En dat is eenvoudiger dan je denkt!

 • De juiste tools voor een geautomatiseerde strategie
  Tools voor online marketing zijn er te veel. Ik reik je alleen degene aan die voor mij werken. En die geautomatiseerd werken. Zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan marketing.

(Volgens mij heb je inmiddels door wat het toverwoord is van mijn strategieën: geautomatiseerd.

Eén keer inrichten, en je hebt er geen omkijken meer naar. Ja, wél naar al die klanten die binnenkomen. Door ze te leveren wat je ze – zonder verdere moeite – hebt verkocht!)

Waarom een thuisstudie en geen persoonlijke training?

Goede vraag. Omdat een thuisstudie in mijn ogen veel voordelen biedt:

 • Je leert waar en wanneer het jóu uitkomt
 • Je leert in je eigen tempo
 • Je hebt geen reistijd en -kosten
 • Je kunt direct beginnen
 • Je hoeft minder te investeren

Vergelijk eens wat je gemiddeld betaalt voor enkele dagdelen cursus online marketing op locatie of incompany. Dan zit je al snel op een minimale investering van 5000 tot 6.500 euro.

Maar voor deze thuisstudie? Betaal je geen trainer en geen locatie. Nee, slechts 497 euro exclusief btw. En omdat iedere stap die je zet tot direct resultaat leidt, blijf je gemotiveerd om door te gaan.

En de persoonlijke aandacht? Die krijg je evengoed: je krijgt antwoord op je vragen per e-mail. En je krijgt een gratis telefonische consultancy-sessie van 30 minuten om persoonlijk jouw strategie te bespreken.


Cursus bestellen »

Ik ken je bezwaren, ik ken je twijfels

Je bent tot hier gekomen. Maar overtuigd ben je nog niet. Want je hebt nog twijfels en bezwaren. Dezelfde die jouw doelgroep heeft. Dezelfde die jíj straks moet ontkrachten, wanneer je ze je funnel in trekt. Namelijk één of meerdere van deze:

 • “Ik heb geen tijd.”
 • “Ik heb geen geld.”
 • “Het werkt vast niet bij mij.”
 • “Ik vind het ongeloofwaardig.”
 • “Ik heb het niet (nu) nodig.”

Welke leven (nog) bij jou? Maakt niet uit. Ik ga je bezwaren één voor één ontkrachten. Je twijfels één voor één wegnemen (net als jij gaat leren, tijdens de cursus online marketing):

“Ik heb geen tijd voor deze cursus online marketing”

Het is waar: deze thuisstudie vraagt een tijdsinvestering van 30 uur. Dat lijkt veel. Maar je bent hier niet voor niets. Welke cursus je ook volgt, tijd kost het je hoe dan ook.

Bedenk dat je deze thuisstudie in je eigen tijd en tempo volgt. Dat alles wat je doet, direct tastbaar resultaat oplevert. En dat het geen droge kost is, maar ik het laagdrempelig en met humor breng.

En heb je de cursus online marketing eenmaal doorlopen en je strategie ingericht? Dan gebeurt de rest vanzelf. Aan je marketingboom groeien trossen klanten. Je hoeft ze alleen nog maar te plukken.

“Wat ik leer, werkt vast niet voor mij”

Je zou de eerste zijn. Meer dan 2.300 ondernemers gingen je voor (voornamelijk zzp’ers en klein-mkb’ers). Zij kwamen telkens weer tot telbaar resultaat.

Twijfel je toch nog? Dan geeft mijn volledige niet-goed-geld-terug garantie je misschien het laatste zetje. Ik stel geen vragen; stuur me een mailtje als het niets voor je is, en ik stort je geld terug.

“Wat je allemaal beweert…ik geloof er niets van”

Je moet míj ook helemaal niet geloven. Geloof je voorgangers:

“3 weken na het afronden zien we al een omzetstijging van 37% ten opzichte van vorige maand.” – Judith Hek

“Klanten melden zich nu zelf aan. Na 2 dagen zagen we al een groei in klanten en e-mailadressen.” – Jolene Evers

“We gaan opschalen deze week. Omzetgroei van maar liefst 71% in 3 maanden tijd…!” – Bram van der Maas

“Ik heb je cursus niet (nu) nodig”

Oh? Maar waarom ben je hier dan? Waarom lees je dit nog? Precies. 😉

En ja, je kunt ook nog even wachten. Maar dan weet je zeker dat er niets verandert in je huidige situatie. Ik weet hoe klote dat is; ik zat 17 jaar geleden in precies dezelfde situatie als jij:

Te weinig klanten, en geen idee hoe dat te veranderen. Wil je daar vanaf?

Dankzij deze cursus is je worsteling met (online) marketing voorbij. Beloofd!

Willen Paul Koenen

Willem-Paul Koenen

“Alsof je midden in de nacht wakker bent geschud en iemand je koud water in je gezicht gegooid heeft om klaarwakker te schrikken en beseffen hoe belangrijk het is om met marketing bezig te zijn. Tijd om te slapen is voorbij.”

Ilya Spaan

Ilja Spaan

“Marketing was voor mij nooit vanzelfsprekend. Hoe kon ik zo dom zijn? Door deze training van Maikel Latour heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan en ben ik onwijs enthousiast om met marketing de relatie met (potentiële) klanten te verbeteren en mijn business naar een hoger plan te tillen. Een ware game-changer en een aanrader voor iedere ondernemer.”

Ook hierom kies je voor deze Cursus Online Marketing:

 • Persoonlijke ondersteuning per e-mail
  Heb je vragen tijdens het studeren? Mail ze. Dan antwoord ik binnen 24 uur.
 • Gratis consultancy na afloop van de cursus (30 minuten)
  Heb je de cursus doorlopen? Dan maken we een belafspraak. En bespreken we jóuw case.
 • Levenslang toegang tot nieuwe kennis
  Want ik update mijn materiaal maandelijks: met nieuwe kennis, strategieën en inzichten.

Tot slot: ik heb een hekel aan marketingjargon. Die abstracte bla-bla. En een nog grotere hekel aan zogenaamde goeroes. Meestal is dat veel geschreeuw en weinig wol.

Toegegeven: ik kan ook best ‘schreeuwen’. Ik ben lekker eigenwijs, vloek weleens. Maar ik praat vooral duidelijk en laagdrempelig over online marketing.

En de wol? Die scheer ik van mijn 9 schaapjes van bedrijven, die voor heel wat productie hebben gezorgd. Ik heb zakken vol: ervaring, bewezen strategieën, concrete voorbeelden, noem maar op. Ze gaan ervoor zorgen dat jij er straks warmpjes bijzit. Qua klanten, qua omzet.

Klaar om te beginnen aan jouw online marketing-strategie?

Kies dan voor deze kraakheldere cursus. Gebaseerd op mijn best practices na 20 jaar ondernemerservaring. Mijn strapatsen bezorgen je eye-opener op eye-opener, aha-momentje op aha-momentje.

“Maikel is altijd zo lekker duidelijk. De training heeft een heleboel aha-momentjes teweeg gebracht.” – Judith Hek

Zoals ik al eerder beloofde: Je stopt eenmalig moeite in de praktische uitvoering. Daarna is geld verdienen met online marketing een eitje.

(En wat doe je met eitjes? Juist, die tik je op de kop. Mag ik voorstellen hetzelfde te doen met deze cursus online marketing? ;-