Cursus E-mailmarketing

Verkoopverhogende nieuwsbrieven

  • Direct verkoopverhogende nieuwsbrieven.
  • Kwalitatieve training, gratis beschikbaar.
  • Hoogst beoordeelde online cursus E-mailmarketing op Springest (9,8).
Cursus direct starten »

Voor wie is deze online cursus bestemd?

Voor resultaatgerichte ondernemers – die streven naar meer verkoop, marktaandeel en winst op korte én lange termijn. Plat gezegd: die hun bedrijf een groeispurt gunnen.

Voor ambitieuze freelancers – die geen budget hebben of overhebben voor peperdure specialisten, e-mailmarketingbureaus en opleidingen.

Voor slimme marketeers – die hun targets willen halen overtreffen. Zonder hun hele website op de schop te moeten nemen – zoals bij SEO, bijvoorbeeld

“Zeg maar gerust €-mailmarketing”

Ik stampte de afgelopen 18 jaar negen bedrijven uit de grond. In totaal verschillende branches. Dankzij e-mailmarketing steeg mijn totale omzet met 700%. Het geheim achter deze explosieve groei? Ik ontwikkelde een effectief e-mailsysteem dat ik in ieder bedrijf kon implementeren. Of beter gezegd: kán implementeren.

Dat maakt deze cursus zo uniek
De lesstof van praktisch iedere cursus e-mailmarketing die ik volgde, werkte slechts in één sector: de sector waarin de docent zijn of haar succes verwierf. Niet in de markten die ik bedien. En vast ook niet in de jouwe. Bij deze cursus loop je dit risico niet. Dit e-mailsysteem deed de kassa van alle bedrijven tot dusver extra rinkelen.

Waarom resultaten gegarandeerd zijn
Omdat dit e-mailsysteem zijn succes bewees in verschillende branches. Omdat ik mijn content maandelijks update met de nieuwste inzichten en strategieën. En omdat deze cursus géén samenraapsel is van oude opnames van gratis webinars – ja, dat gebeurt vaker dan je denkt.

Van e-mails naar euro’s
Je werft meer abonnees voor je nieuwsbrieven. Je e-mails worden meer geopend en aandachtiger gelezen. Je website trekt meer bezoekers. En tot slot – want daar draait het toch allemaal om: je genereert meer bestellingen.

Starten met les #1 »